Sponsoreret indhold:

Er du ung og craver du eventyr ude i den store verden? Måske er du lige blevet færdig med dit studie, holder ferie eller blot trænger til at bruge dit gap-year på at udforske den store verden. Måske er det første gang du overvejer at skulle på eventyr i et land langt fra Danmark? Hvis dette er tilfældet, så bør du klart overveje Thailand som rejsedestination på din rejse. Thailand er nemlig rigtigt godt valg, hvis det er første gang du skal ud på eventyr. Læs her, hvorfor landet netop egner sig til dig som er ung.

Et godt sted at starte

En rejse til Thailand, kan gøres på mange forskellige måder. Det betyder for dig, at du kan være med til at skræddersy din tur, fuldstændig som du ønsker. Hos Unique Travel er det nemlig muligt at sammensætte en rundrejse Thailand, på dine præmisser. Thailand, er et land som byder på utallige oplever, med noget for enhver smag. Hvis du er til ro og afslapning, kan du med sikkerhed regne med at finde en lækker ø, med det smukkeste hav. I Thailand er der flere tusinde øer at vælge imellem, og hver ø har sin egen charme. Som ung, kan du eksempelvis vælge nogle af de mere livlige øer, hvor der er andre unge samt mere gang i den. Trænger du/I derefter til mere ro, så kan i hoppe videre til en anden ø. Mulighederne er mange hos Unique Travel og det kan måske også være relevant at tjekke op på en afbudsrejse til Thailand.

De sydvestlige øer i Thailand

En af de fede rejsekombinationer, som man eksempelvis kan lave i forhold til når man rejser som ung er ø-hopping i den sydvestlige del af Thailand. En kombination af eksempelvis øerne koh phi phi, koh lanta og koh lipe kunne være et godt bud. Her vil man virkelig kunne opleve en stor diversitet. For unge mennesker, som ønsker masser af liv, er koh phi phi en oplagt mulighed. Den ene af de to øer, som hører under phi phi, er verdenskendt fra filmen, ’The Beach’. Efter koh phi phi, vil det give mening at sætte kurs mod øen koh lanta. Denne ø, er meget større og byder også på et hav af oplevelser. Strandende er længere her, og man kan nemt føle man har det mere for sig selv. Øen har sin charme, og er perfekt for et par overnatninger. Turen kan derefter kombineres med både koh lipe og langkawi (Malaysia), som ligger længere sydpå.

Har Thailand fanget din interesse, så tjek Unique Travels hjemmeside ud. Her kan du muligvis finde en afbudsrejse til Thailand, en rundrejse Thailand og mange fede rejseforslag.