hotellerislovakiet

Jasna

Teknisk arrangør Jasna 2008:
Rejsemægleren, rejsegarantifonden nr 1488.
Spørgsmål eller booking: Tlf 70257566 eller Email Rejsemægleren

Indkvartering

Skiområdet

Rejseplaner

Afterskiing

Priser

Hoteller i Slovakiet

Hotel Steve ***
Vores bedste hotel beliggende i byen Liptovsky Mikulas. Hotellet har pæne værelser med bad/toilet, farve-tv og enkelte af dem er med Jacuzzi. Morgenmad er inkluderet i prisen. Bus eller taxa kørsel hver dag op til pisterne.

Penzion Bowling ***
Det bedste valg for ungdomsrejsende. Hotellets reception består af 3 bowlingbaner og en bardisk. Hotellet har køkken som gæsterne kan benytte og alle værelser er med bad/toilet og farve-tv. Morgenmad er inkluderet.

Hotel SNP ***
Vores tredje hotel oppe i bjergene tæt ved Biela Put. Hotellet er nyrenoveret og alle værelser er med bad/toilet, satellit-tv og radio. Mange af værelserne har også Balkon. SNP har sauna, massage, bordtennis, billiard, skiudlejning, cykeludlejning og kamin.

Hotel Druzba *** / ****
Hotellet er perfekt beliggende direkte på pisterne, helt oppe i ski området ved Biela Put, hvor der i æjeblikket bygges en ny 6 personers bobbellift.
Druzba har et lille wellnessområde, swimmingpool, sauna og skiudlejning.
Hotellet består af en 3-stjernet del og en helt nyrenoveret 4-stjernet. Alle værelser har eget bad/toilet, satelit-tv og enkelte har også minibar og altan.

Hotel Junior ***
Kæmpe stort hotel med wellness område, natbar, restaurant, skiudlejning og alle værelser er med eget bad/toilet, satellit-tv og nogle har også altan.
Hotellet er også beliggende lige på Biela Put pisten. Et godt hotelvalg til jer som ønsker at bo midt på pisterne.