oesteuropaskirejser

Jasna

Teknisk arrangør Jasna 2008:
Rejsemægleren, rejsegarantifonden nr 1488.
Spørgsmål eller booking: Tlf 70257566 eller Email Rejsemægleren

Indkvartering

Skiområdet

Rejseplaner

Afterskiing

Priser

Jasna østeuropas skiparadis!

Jasna – skiparadis for hele familien
-gode hoteller, høj service og lave priser


Hvorfor betale mere for mad og fadøl, når man kan tage til Slovakiet og købe et måltid for 30 kr og en fadøl til 5 kr. Desuden er der lifter og hoteller som der er investeret millioner af Euro i de sidste 3 år!!!

Jasna er det bedste skisportssted i østblokken og bliver også mere og mere kendt i Danmark.

Skiferie for hele familien
Skulle børnene få nok af sneen en dag ligger Aquapark Tatralandia 12 km fra skisportsstedet, hvor man efter en lang dags rulning i sneen kan kaste sig ned i den 39 grader varme udendørs pool, eller hvad med en tur i en af vandrutschebanerne? Dette giver børnene en god afveksling, hvis ikke lige skiløbet skulle bide på dem.

Pisterne
Pisterne findes i alle sværhedsgrader fra blå til sort og mange af dem er dækket med snekanoner, som gør at snesikkerheden er på niveau med Østrig og Norge. Chopok ligger i op til 2024 meters højde. Der findes også børnepiste.

Egen snowboardpark
Området har egen snowboardpark med mange forskellige forhindringer.

Selve Slovakiet ligger i hjertet af Europa og er en overset destination, i forhold til det meget populære Tjekkiet. Efter Slovakiets indtræden i EU pr. 01.05.2004, har man investeret kraftigt i turisme og med nyrenoverede hoteller, nybyggede liftanlæg og en service og et prisniveau som fortsat er lavere end Tjekkiet, er Slovakiet et godt valg for nybegyndere, let øvede og for folk som ikke er 100% ski entusiaster. Man kommer længere for pengene..

Den internationale turistorganisation givet Slovakiet samtlige stjerner, bortset fra vand og kyst, som landet i hjertet af Europa, naturligt nok ikke kan tilbyde.

Liftkort og skileje
Liftkort og skileje er meget billigt i Østeuropa og derfor er der mange penge at spare, ved at vælge Slovakiet.