Der er mange fordele ved at være ung, og en af dem er at du kan få langt mere ud af dine investeringer jo tidligere du begynder. Hvis du begynder meget tidligt, vil ’’renters rente’’ effekten uden tvivl have en stor betydning og derfor vil du med fordel kunne starte så tidligt som overhoved muligt.

Vi har derfor kigget på 3 ting som unge bør investere i tidligt, hvis de ønsker at blive økonomiske uafhængige en skønne dag.

Aktier

Der er ingen tvivl om at investering i aktier er nummer 1. Bedste investering man som ung kan fortage sig. Når du investerer i aktier, så er der ingen tvivl om at de historisk set har været yderst interessante at investere i, da de over de seneste 100 år er steget med 7% om året. Derfor bør du som ung tænke over om det ikke kunne være en god ide at overveje dette.

Ejendom med crowdfunding

Ejendom er også en af de ting som unge bør overveje at investere i. Når du investere som ung, så har du ikke nødvendigvis nok til at købe en hel ejendom, men med crowdfunding kan du investere i en ejendom for mindre beløb, som f.eks. 10.000 kroner, hvor du blot bliver medejer af en ejendom og derved kan undgå at købe for flere millioner, men du slipper også for administration og lignende.

Crowdlending investering

Crowdlending investeringer også en af de relativt nye måder at investere på, men den er til gengæld ganske enkel. Du låner dine penge ud til andre og får hver måned afbetalinger på lånet samt rentetilbagebetalinger. Det betyder at du hver eneste måned får udbetalinger som du enten kan geninvestere for at skabe renters rente effekt, eller lade dem stå på kontoen som en form for opsparing medmindre du bare trækker alle pengene ud igen.