De billige grupperejser i forbindelse med studie eller uddannelsessted kan være svære at finde frem til. Oftest er man nødt til selv at tilpasse rejsen i forhold til de studerendes budget. Derudover er det en god idé, at tænke over, hvilket land og område, man vil rejse til, da priserne også afhænger af dette. Er turen rettet mod én eller flere stater i USA, må man også regne med, at prisen er noget højere end en tur til et land i Europa.

Val Thorens

Val Thorens er altid en sikker vinder, når man skal stå på ski og rejse afsted i en gruppe af studerende. Mange gymnasier og universiteter har allerede en skræddersyet rejse parat til dem, der gerne vil hoppe på en grupperejse til Val Thorens. Ofte indebærer disse rejser en stor del af noget socialt i form af, at skulle ud og feste en masse sammen, så hvis man ikke er til den slags, kan det være en god idé, at hoppe med på en anden slags grupperejse.

Essaoura, Marokko

Marokko er efterhånden blevet et af de mest populære rejsemål, men hvis man rejser som gruppe på et budget og stadigvæk gerne vil ud af Europas grænser, så kan Essaoura være den perfekte by. Derudover er byen ikke så turistet, som f.eks. Marrakech er, men Essaoura har stadig en masse seværdigheder at byde på. I kan f.eks. gå på opdagelse ved den gamle fæstning og bymur eller tage en dag på stranden.

Polen

Et land, der ikke er blevet besøgt så meget, er Polen. Dette har måske noget at gøre med den dårlige markedsføring af landet, men da det netop er så lidt turistet, er landet billigt at besøge og især ideelt til grupperejser for unge. Landet er desuden billigt at bo i, i forhold til mad, drikkevarer, transportmuligheder og overnatning.