Sponsoreret

Som studerende er der mange ting som man gerne vil ud og prøve. En af disse er at tage ud at rejse, og det kan du med fordel overveje, eftersom mange studenterrejser finder sted, i det der sjovt nok kaldes ”studentertiden”. Men før du oplever denne skønne tid, så er det også en god idé at finde ud af hvad det er du helt præcist gerne vil studere?

Håndværk eller kunst?

Mulighederne kan synes endeløse, og det er heller ikke helt løgn. Der er mange forskellige steder at studere og endnu flere fag at vælge imellem. Et af disse fag kunne snildt være gastronomi. Men hvad er gastronomi helt præcist? Gastronomi er kort fortalt læren om højere kogekunst, så hvis du er glad for mad og ønsker at tage det til et nyt niveau, så er det helt sikkert dette fag som Sorø Fri Fagskole udbyder. Hertil kan du stille dig selv spørgsmålet, om mad er håndværk eller kunst, og hvad mad egentlig betyder for dig?  

Oplev mad på et helt nyt niveau

Hvis du har planer om, sammen med dine medstuderende at tage ud at rejse, så kan det være en fordel at have godt styr på maden. De fleste vælger ofte at købe mad når de er ude at rejse, men der findes mange penge at spare, hvis man selv ved hvordan maden skal laves. Derudover kan det også være lækkert helt selv at kunne vælge og eksperimentere med, hvilken slags mad i ønsker at spise på den pågældende dag. Mad er for mange spændende og noget langt de fleste nyder, men hvis du ønsker at tage det næste skridt, så er det bestemt gastronomi og alt hvad det indebærer, som du skal tage et nærmere kig på, og det kan du gøre på Sorø Fri Fagskole (gastronomi skole / gastronomi efterskole).