Reklame

Skal du afsted på studierejse snart? Så er der flere ting, som kan være gode for dig at have med. En ting er de nødvendige ting, en anden ting er de nyttige ting. Her får du ideer til, hvad du kan have med på din tur, som du måske ikke selv har tænkt på.

1 Lille førstehjælpskasse

Hvis du skal på backpacking eller blot rejse i længere tid, så kan det være en god ide at have en lille førstehjælpstaske med. Afhængig af hvor du skal hen, så er det ikke sikkert, at der lige er sårrens, plastre osv. til rådighed. Derfor er det smart selv at have et lille sæt med. Det behøver heller ikke at fylde meget i din taske. Du kan købe et sæt her. På samme side kan du også købe blandt andet navneskilt. Hvis du skal afsted med nogle du ikke kender, så kan det være, at navneskilte er en fordel for, at I lærer hinandens navne at kende hurtigst muligt.

2 Håndsprit og vådservietter

Hvis du skal ud at vandre eller andre steder, hvor der måske er beskidt eller få muligheder for at vaske hænder, så er både vådservietter og håndsprit en vigtig ting. I de lande hvor hygiejnen ikke er god, er det ekstra vigtigt, at du selv er mere grundig.

3 Lommeletter

Ligeså vel som du skal huske vådservietter, så er lommeletter også en særdeles god idé. Du ved aldrig hvornår du får brug for en serviet. Om det er efter et toiletbesøg, til at pudse næse, tørre fingre eller andet. Det er en ting, som altid er god at have med uanset hvor turen går hen. Det er selv også en god ide bare til lufthavnen, hvis du er uheldig at havne på et toilet, hvor der ikke er mere toiletpapir. Det er altså vigtigt, når du skal pakke din taske til din rejse, at du tænker fremad og hvad du kan få brug for i forskellige situationer.