Sponsoreret indhold.

E-cigaretter har længe været foretrukket fremfor traditionelle cigaretter. Det er langt sundere at ty til en e-cigaret fremfor tobakscigaretter, og derfor er de blevet ret populære. Men mange glemmer, at der også er andre alternativer end blot e-cigaretten. Der findes nemlig også e-piber, som fungerer på samme måde som e-cigaretten, men har blot et mere traditionelt udseende. Så hvordan vælger man mellem de to? Først og fremmest handler det om at tage det valg, som der stemmer bedst overens med ens ønsker og behov. Det er nemlig sådan, man giver sig selv de bedste forudsætninger for at tage et valg, der søger for, at man kan bibeholde et eventuelt rygestop. Men derudover skal man også kende til de to modeller både i forhold til funktion, udseende, daglig brug og effektivitet. Læs derfor her mere meget om de to modeller og få en større viden, der kan gøre dig mere tryg i dit valg.

Et mere traditionelt look

Med en e-pibe får man et mere traditionelt look, og det kan give samme sensation, som når man ryger en almindelig tobakspibe – blot uden den skadelige røg. En e-pibe har de samme helbredsmæssige fordele som en e-cigaret. Man undgår den sundhedsfarlige tobaksrøg, men opnår stadigvæk den afslappende effekt af nikotin.

Så når alt kommer til alt, handler det mest om udseendet i forhold til at vælge e-piben fremfor e-cigaretten. Men med en e-pibe er det vigtigt, at man vælger én, der er sikker for dig som forbruger. Faktisk er det kun denne e-pibe, der er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen i Danmark, så man kan med gode grunde kigge på denne.

Sikkerhed fremfor alt

Ved at gå efter e-piben, der er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, kan man føle sig tryg ved brugen af e-piben. Det er i virkeligheden det, der er vigtigst: at e-piben er sikker at bruge for dig som forbruger. Det duer ikke noget at købe en e-pibe, hvis den ikke er forsvarlig og sikker at bruge.

Med en ny og sikker e-pibe kan du ligesom med e-cigaretten nyde den røgfrie damp. Hvis du i forvejen har e-væsker, skal du ikke tænke på at købe specifikke e-væsker til e-piben, da man blot kan fylde den samme væske i e-piben, som man normalt vil gøre i e-cigaretten, da de fungerer på samme måde. Ellers kan man som altid gå på opdagelse i de mange forskellige smage, der tilbydes.