Annonce

Vi rejser som aldrig før, og destinationerne bliver vildere og dyrere. Hvis du gerne vil leve af at rejse, så er der forskellige måder at gøre det på, uden at du skal bruge hele din opsparing.

Tre gode råd til at leve af at rejse

Man kan hurtig blive afhængig af at rejse. Hvis du f.eks. planlægger en grupperejse med dine venner får du højst sandsynligt lyst til at tage afsted igen, når du er kommet hjem igen. Derfor kan du blive fristet til at finde et job eller en uddannelse, hvor du skal rejse meget.

  1. Bliv rejseguide

Hvis du vil leve af at rejse, kan du blive rejseguide eller rejseleder. Du kan f.eks. tage en uddannelse på Mallorca eller blive skiguide i Alperne. Lønnen er meget forskellig, men det er et job, som kan give dig oplevelser for livet. Derudover kan du lære et nyt sprog, da et job som rejseguide ofte kræver, at man kan flere sprog end engelsk.

  1. Få en bred uddannelse

Hvis du ikke er så meget til rejseguide-livsstilen, så er der forskellige uddannelser, hvorpå du kan rejse. Nogle uddannelser kræver, at man rejser, f.eks. sprogofficer. På andre uddannelser tager man ofte et semester i udlandet, selvom det ikke er påkrævet. Du kan læse mere på Uddannelsesguiden og finde den perfekte uddannelse.

  1. Bliv influencer

Hvis du er god til at tage billeder og skrive, kan det være at du skal gå influencervejen. Det kræver ikke meget, men det er ikke alle, der kan blive det. Man skal have en god personlighed og have en lyst til at fortælle om f.eks. rejser i dette tilfælde. Du kan have behov for at lave en hjemmeside og poste om dine rejser. Ofte kan du spørge firmaer om sponsorater, så du kan rejse gratis eller med et tilbud. Det er umiddelbar nem måde at rejse på, men det kræver, at du er villig til at ofre meget af din tid.