For mange er studentertiden en af de bedste tider i livet. Det handler om at blive færdig med skolen, bruge tiden med sine venner og vigtigst af alt at komme ud på en studierejse og nyde livet i et andet land. Men hvad gør man lige, hvis ikke pengene rækker til en studietur?

Hvilke muligheder har du egentlig?

Der er ikke noget værre end hvis man ikke har råd til at tage med på sin studierejse og skal ende med at blive hjemme, imens alle vennerne hygger sig. Med SU er det ikke meget der er råd til, hvis først regningerne, skolebøgerne og maden skal betales, og så er det bestemt ikke sikkert at man har pengene til en studierejse, uanset hvor billigt det egentlig er. Det er heller ikke alle studerende der ønsker at tage et lån, men hvilke muligheder findes der så?

Har du overvejet E-commerce?

Jobmuligheder som studerende er ofte begrænsede, da de forskellige jobs helst gerne skal være fleksible så de passer med skolen. Men, hvis du mangler pengene og et job, så kan du overveje at begive dig ind i en verden af E-commerce. Dette er en mulighed for at lave din egen webshop, og opnå en bedre økonomi derfra. Men hvis ikke du har styr på hvordan man laver en webshop, hvad skal du så gøre, tænker du måske? Magento er et program der hjælper dig med alle de essentielle ting ved en webshop, så du ikke skal bekymre dig om at stå med det hele selv. Du kan dog stadigvæk få lavet en rigtig god webshop, som kan oppe din økonomi gevaldigt.

Tænk ud af boksen

B2b webshop som står for ”business to business” er en god måde at køre din webshop på. Det giver dig den direkte kontakt med kunden som du ønsker, og kan være med til at give dig nogle bedre resultater. Som studerende er det engang i mellem nødvendigt at skulle tænke kreativt og ud af boksen, for at finde det helt rette job. Når først du har fundet jobbet, vil du forhåbentligt hurtigt have råd til at komme på en af de mange skønne studierejser der er at vælge i mellem.