Sponsoreret indlæg

Studentertiden er for mange en af de fedeste tider i livet. I hvert fald hvis du spørg de fleste studerende eller nyligt færdige studerende. Men efter skolen er der meget der skal tages stilling til, blandt andet hvad der skal laves efter skolen. Skal du fortsætte med en videregående uddannelse, eller skal du arbejde?

Hvad er insourcing?

Mange studerende vælger at tage på en rejse efter de er færdige med skolen for at fejre det faktum at de nu har lidt fri. Det er dog ikke altid at pengene rækker til dette, og så er det her du bør overveje noget arbejde. Der findes mange forskellige typer af arbejde, og nogen studerende er både heldige og dygtige nok til at være del af en virksomhed. Når der arbejdes i en virksomhed, er der mange nye ord der skal læres, blandt andet insourcing. Men hvad er insourcing, og hvorfor er det vigtigt at have kendskab til? Kort sagt, så er insourcing en måde hvorpå virksomheden selv står for en bestemt aktivitet, fremfor en ekstern leverandør. Det er den komplette modsætning af outsourcing, men eftersom så mange virksomheder benytter sig af outsourcing, så er der ikke mange der stifter bekendtskab med insourcing og alt hvad det har at byde på.

Hvad er fordelene ved insourcing?

Insource kan være godt for den virksomhed du arbejder i, da det kan være billigere, eftersom arbejdsopgaverne løses internt, fremfor at der hentes hjælp udefra. Det handler dog meget om hvordan den virksomhed du arbejder i fungerer. Dog er det værd at overveje, da mange virksomheder faktisk kan spare en hel del penge ved at vælge insourcing fremfor outsourcing, men det er meget individuelt fra virksomhed til virksomhed. Du kan med hjælp fra Gml-hr.dk få rekrutteret det bedste team til at hjælpe dig med insourcing.