Det er ikke altid lige nemt at finde ud af hvor i skal tage på studietur, eller hvor studiegruppen skal tage hen for at finde inspirationen til det næste semester. For at hjælpe dig og jer med at finde noget inspiration til at finde det rigtige sted at bruge noget tid til at samle kræfterne til at give den gas i næste semester.

Oplev Barcelona og en anden side af spanien

Barcelona er en 2000 år gammel by, som med sine 1,7 millioner indbyggere byder på Gotiske paladser og moderne byggeri, som er skabt af kendte arkitekter eller kunstnere. Der vil være rig mulighed for at opleve den catalonske kultur gennem diverse katedraler, kunst og deres botaniske have. Barcelona er et stort samlingspunkt for kunstnere, sportsudøvere og kokke, som betyder at mulighederne er uendelige, du kan se nogle af verdens bedste fodboldspillere give den gas på Camp Nou, og der er mulighed for at opleve det politiske liv i Barcelona ved Bors de Barcelona, som er det Catalonske Parlament. Barcelonas botaniske have, er blandt en af de smukkeste i verden og der vil derfor også være mulighed for at kombinerer denne have med Barcelonas naturvidenskabelige museum, for at skabe rammerne for en naturvidenskabelig studierejse, med plads til sjov og fest på Ramblaen der løber gennem Barcelona. I Barcelona bruger de andre stikkontakter end i Danmark, og det er derfor en god idé at have styr på dit mobiltilbehør, så du er til at komme i kontakt med mens du er væk.

Edinburgh er et centrum for historie og kultur

Edinburgh er hovedstaden I Skotland, og med sine ca. 500.000 indbyggere har du mulighed for både at opleve en monumental, kulturel og romantisk by. Edinburgh er kendt som en af verdens smukkeste byer, som er omgivet af den ufattelig smukke skotske natur, som tilsammen skaber rammerne for en by alle må opleve i deres liv. Til de mere kunstorienterede finder du National Galleries of Scotland, som er indehaver af værker skabt af Van Gogh, Picasso og Dalí, værker som du ikke finder lignende af mange andre steder i verden. Edinburgh er også stedet hvor J.K. Rowling skabte Harry Potter, nemlig The Elephant House, som har skabt rammerne for en kæmpe franchise som mange unge er vokset op med. Til de historiske findes Edinburgh Castle, som er helt tilbage fra 1100-tallet, som blev bygget på Castle Rock i Edinburgh, som er et af de mest besøgte steder i Skotland. Edinburgh Castle er dog ikke det eneste der sætter rammerne for en stor historisk oplevelse, Edinburgh er også hjemstavn for Giles Cathedral som er verdenskendt i forbindelse med den Skotske reformation. Det kan til tider være køligt i Skotland, og det er derfor en god idé at sørge for at pakke lidt varmere tøj og evt. noget varmere sengetøj.

Besøg Sydafrika og oplev natur og golf som aldrig før

I Sydafrika er der fantastiske muligheder for at være en del af oplevelser der byder på både vild natur og vilde dyr, i form af store savanner og tropisk græssletter hvor dyrene går frit rundt. Sydafrika byder på lidt af det hele og hvis det er målet at opleve en helt fantastisk natur, som er helt og andeles anderledes end vores egne, er Sydafrika destinationen. I Sydafrika er der mulighed for at tage til Kruger Nationalpark, som er en af de største oplevelser i verden, når det drejer sig om natur og dyreliv og er derfor et must-visit for alle der er interesserede i naturen. Sydafrika byder dog på endnu en skjult skat i naturen, som er bedre kendt som God’s Window, som giver en af verdens smukkeste udsigter, som er usammenlignelig med noget du ellers kommer til at opleve. Sydafrika byder også på nogle utrolig flotte golfbaner, hvis gruppen er mere golf orienteret og evt. havde brug for en golfferie. Du kan finde den helt rigtige golfrejse til dig eller studiegruppen på Golfbreaks.dk.