Har du udsigt til en vild skitur her i de næste måneder? Hvorfor så ikke udnytte ventetiden lidt tjekket med nogle forberedelser? Så kommer du både afsted som den bedste version af dig selv – og med flere skejsere på bankkontoen til sjov på turen!

 

Du har i den grad brug for at forberede, hvad du skal have med af udstyr i kufferten – og ikke mindst et bar-budget! På SU er det jo ikke alverdens midler, vi har i lommen, men er du lidt tjekket og ikke mindst dedikeret til projektet, så kan du sagtens optimere udstyr og lommepenge.

 

De våde varer

Spar lidt op i månederne før turen ved helt konkret at lægge “våde varer” til side: Skær ned på dyre byture og lav i stedet et sjovt benspænd, hvor du og vennerne enten tager på et fredagsbar-crawl hos jeres nabo-uddannelser eller gør alt, hvad I kan for at finde nogle fede privatfester, også hos mere perifere bekendtskaber. Der er 100% garanti for, at I møder nye mennesker. Og drop for guds skyld de dyre to-go kaffer og caféture: Ingen kop kaffe smager så skønt, som den du sidder og drikker med en bombastisk bjergudsigt og den vildeste sol i øjnene!

 

Gå ikke ned på udstyr

Du skal ikke bare står på ski hele dagen, men også feste hele natten – er din garderobe helt med på det? På SU er man i skarp træning, når det kommer til at få det bedste udstyr til prisen, og det skal du selvfølgelig udnytte, når det kommer til det varme overtøj, skibriller, varmt undertøj og så videre. Men kom tidligt i gang, og tjek Den Blå Avis og andre brugersider i god tid inden turen. Mange danskere sælger ud af forskelligt sportsudstyr og elektronik lige efter jul, når de lige har fået nye udgaver, så hold dig parat og gør en gylden handel!

 

Dit afterski-outfit er der heldigvis lidt friere rammer for – men flere faldgruber! Særligt i januar frister udsalget én til at løbe i zigzag mellem modebutikkerne og hive tøjet af bøjlerne. Man bliver nærmest høj af at se de reducerede priser! Men giv det lige en tanke: Udsalgs tøjet er jo sidste års kollektion – er det overhovedet fedt længere? Og om to måneder? I stedet bør du undersøge mulighederne for at få vilde rabatter på helt nyt sprødt modetøj – ofte kan du opnå 20% rabat online, og du kan uden stress overveje dine udvalgte items, inden du betaler. Find fx en Ellos Rabatkode her: https://rabatkongen.dk/shop/ellos-dk/