Annonce

Det kan være en svær kombination. Du lever måske lige det liv, du kunne tænke dig. Men du savner kærligheden. Eller blot mere tid til at gå på dates, og møde nye spændende mennesker, som du klikker med.

Men de datingsider, du bruger, giver dig ikke rigtig det, du søger. Du tilbringer måske også de fleste af dine frie aftener i fitnesscenteret eller på at planlægge en din studierejse. Men fat mod. Der er en måde, hvorpå du kan have tid til det hele. Du skal nemt kunne finde de rette datingsider, og så skal du kunne træne effektivt derhjemme.

Der er så frygtligt mange dating sider

Det er i sandhed en jungle. Mange farer vild derinde. Venner anbefaler dig tyve forskellige sider, fordi netop de, havde held med netop den. Men det betyder jo langt fra, et det er den side, der kan imødekomme dine behov. Det er ikke sikkert det er dér, din type af elsker eller kæreste, gemmer sig.

Det er bedre, at gå mere systematisk til værks, og undgå for mange spildte timer. Helt enkelt, find dig en overskuelig oversigt. Det skal være en oversigt, der samler ratings, antal brugere, alderskrav, og om siger, om siden er gratis eller ej.

Allerede her er du godt i gang. Bagefter kan bladre igennem profilerne af de forskellige sider, og se, hvad de hver især har fokus på.

Det vil også hjælpe dig at forbedre din profil. Skriv informationer om dig selv, og om hvad du ønsker i en partner, med mere omhu. Jo bedre du gør dette, jo større vil chancen være, for at du tiltrækker det, du drømmer om.

Vær i topform til din date

For dig, som går op i at træne, er det særligt vigtigt, at du står skarpt, når du skal på date, og når du skal ud og rejse, og rende rundt i badetøj. Det er nok på det tidspunkt, alle helst vil se allerbedst ud.

I et travlt liv kan der være mange dage, hvor tiden bare ikke helt er der, til at tage i fitness. Men det betyder ikke, at du ikke kan klemme en træningssession ind i din dag.

Tag et kig forbi Kondition.dk, og se hvilken slyngetræner, der er bedst i test. Eller find og køb hvad der end er dit foretrukne redskab. At have træningsudstyr hjemme, sparer dig en del tid. Især når du har mødt et nyt menneske, og har endnu mindre tid, til alt det andet.