Findes der noget bedre end ferie? Kronede dage, hvor du bare kan slappe af, opleve et nyt land og være sammen med nogen af dem, du bedst kan lide.

Ferie er dage, du aldrig glemmer, og én af de eneste ting du kan købe, som gør dig rigere.

Apropos penge, hvorfor så ikke få allermest ud af dine penge som studerende og tage på ferie et billigt sted i Europa?

Her venter dig en masse fantastiske oplevelser forude, når vi guider dig til, hvor du skal sætte kursen for at finde de 3 billigste feriedestinationer i Europa.

 

Turen går til Polen

Ét af de absolut billigste steder at tage på ferie i Europa er Polen. Nærmere betegnet Krakow i Polen.

Krakow har en masse at byde på, når det kommer til kulinariske oplevelser til få penge, storbyweekend og historie i verdensklasse. Derudover er det utroligt billigt at flyve til Krakow, ligesom flyvetiden fra København til Krakow er på 1 time og 50 minutter, hvorfor flyveturen altså er til at overkomme.

Lidt uden for Krakow findes Auschwitz, som er ét af de allervigtigste punkter fra 2. Verdenskrig. Auschwitz-Birkenau var en kæmpe koncentrationslejr under 2. Verdenskrig, og her udspillede sig ét af de uhyggeligste aspekter fra krigen. En stor historisk oplevelse venter i Krakow, der bidrager til, at man aldrig få glemme fortidens rædsel, og hvor stor en forskel man kan gøre for andre menneske.

Du skal tage til Krakow, hvis du ønsker en masse ’value for money’, ønsker en kort flyvetid og ønsker at opleve vigtig verdenshistorie på nærmeste hold i Europa.

 

Turen går til Rumænien

Bukarest i Rumænien står klart i toppen, når det kommer til billige feriedestinationer i Europa. I Rumæniens hovedstad Bukarest er der lidt for enhver smag, når der skal holdes ferie på de østeuropæiske breddegrader.

Derudover er byen anderledes og endnu ikke hypet som andre byer i Østeuropa (Budapest f.eks.), hvilket også kan noget.

Du skal tage til Bukarest, hvis du er vild med historie, kunst og kultur – og ønsker en billig ferie som studerende, hvor du ikke skal vende hver en øre. Derfor skal du tage til Rumænien, hvis du ønsker meget for dine penge, da det her er billigt både at spise, drikke og shoppe.

 

Turen går til Tyskland

Én anden billig feriedestination er vores naboland Tyskland, nærmere betegnet Berlin. Berlin er en billig europæisk feriedestination, fordi man kan få busbilletter til Berlin med Flixbus på 299 kr. for en returbillet fra København.

Derfor sparer man en masse penge på selve rejseudgiften, ligesom mad og drikke også er væsentligt billigere i Tyskland sammenlignet med danske priser.

Du skal tage til Berlin, hvis du ønsker en europæisk storbyferie i verdensklasse, hvor der er billige øl, pølser og kultur. Berlin har derudover en masse historiske elementer og gratis oplevelser, der er oplagte at besøge som studerende. F.eks. Berlinermuren, MauerPark og meget mere.

Der er derfor flere forskellige muligheder, når det kommer til billige feriedestinationer i Europa, og livet som studerende bør ifølge denne guide ikke være en hindring for, at få sig en uforglemmelig ferie væk fra Danmark.