Annonce

Mange studerende rundt omkring i landet er allerede i gang med at planlægge den absolut bedste studietur. Men der er så mange ting at tage stilling til. Hvor skal i hen, hvornår skal i derhen og hvad skal i have at spise inden den lange tur?

Giv Sunset Boulevard chancen for at imponere

Der er mange ting at tage stilling til når vi taler studietur. Det er spændende og noget alle studerende bør prøve. Men når vi vælger at rejse på en studietur til udlandet, så vil vi hurtigt opleve at der findes utrolig mange dyre restauranter og spisesteder i lufthavne eller banegårde. Da de fleste studerende ikke render rundt med alverdens penge imellem hænderne, så er der mange der kigger mere på fastfood end så meget andet, da det oftest vil være det billigste – også selvom det stadigvæk er dyrt. Men bare fordi det er fastfood, så behøver det ikke at være usundt og kedeligt. Hvis du kigger forbi www.sunset-boulevard.dk inden rejsen, så vil du kunne finde alt fra sandwich, salater til lækre, saftige burgere. Har du travlt så bestiller du bare take away.

Alle de benyttede råvarer fra Sunset er friske, og det kan i den grad smages! Derudover har du et lækkert udvalg af ikke bare burgere, men som sagt også salater eller noget helt tredje. Til forskel for så meget andet mad, så er Sunset Boulevard ikke dyrt. Det kommer i en prisklasse som både studerende og dem der har et fuldtidsarbejde, har mulighed for at kunne betale for.

Find Sunset Boulevard inden togturen eller flyveturen

Det kan i den grad være en fordel at have kendskab til Sunset Boulevard før rejsen, da du derved kan få spist lidt inden I skal flyve (Billund Lufthavn) eller togturen (Hovedbanegården eller Odense Banegård). Hvis du ved hvor Sunset Boulevard er, så er du i hvert fald sikker på at få noget ordentlig mad inden den lange rejse. Tjek deres hjemmeside ud længere oppe for at se hvad du kan vælge imellem, så du kommer forberedt derhen.