Måske har du brugt det sidste lange stykke tid af dit liv på at læse i skolen, på at arbejde i et supermarked og på din hverdagshobbyer, hvor du måske har brugt tid på at lave en hjemmeside og dagligt har tjekket op på hosting igennem findwebhosting.dk. Men nu skal det altså være tid til at prøve noget helt nyt, hvor du slipper alle dine rutiner fra hverdagen, og det gør du allerbedst ved at tage på en studenterrejse. Her får du mulighed for se verden og opleve nogle nye sider af dig selv.

 

Se en ny kultur

Når du er vant til at bo i Danmark, så er du mest bekendt med en verden, hvor der altid er nogen, der passer på dig, og det kan aldrig gå helt galt – der vil altid være en, der redder dig. Desuden er du vant til at se på byer og miljøer, hvor alting er, som det skal være. Men hvis du vælger at besøge et land i et anden kontinent, så vil du hurtigt få øjnene op for, at det ikke er alle steder, at de lever lige så godt som mennesker i Danmark.

 

Oplev nye levemåder

I Danmark er der bestemt levevis, som du formentlig kender ud og ind. I andre lande har de nogle helt andre måder at agere på, og de fylder deres hverdag med andre ting, end mennesker gør i Danmark. Hvis du eksempelvis besøger et land, hvor de er meget religiøse, så vil du fået chok over, hvor meget dette fylder i deres hverdag. Det vil være svært at sætte sig ind i, men det vil helt sikkert give dig en udvidet videnshorisont, og du vil formentlig tage hjem til Danmark med en helt ny forståelse af verden, som du vil tage videre med dig igennem livet.