Annonce

En studenterrejse er en oplagt mulighed for at se seværdigheder, som ligger udover dem, som ens lærer synes, man skal se. Og der er noget, der fascinerer hver gang, så er de majestætiske blomstermarker, som man kan opleve i udlandet. Sådan noget har vi nemlig ikke i vores egen lille andedam i Danmark, og blomster har nærmest en magisk effekt, når man ser dem dække store arealer af jorden.

Afhængig hvilke blomstermarker der er tale om, og hvorhenne i verdenen man er, så kan man i nogle tilfælde købe friske buketter og tage dem med hjem, om end man nok skal tænke sig om en ekstra gang, da det ikke er sikkert, at en buket friske blomster vil overleve længe på sådan en tur.

Så selv om en smuk buket af aromatisk lavendel håndplukket fra en blomstermark i det sydlige Frankrig sikkert ville gøre sig godt som en souvenir til mor, så er det nok bare nemmere, hvis man går online og bestiller en buket blomster. Her skal man ikke tænke på, om buketten stadig vil se frisk og frodig ud ved overrækkelse, og man skal heller ikke bekymre sig om, hvorvidt blomsterne stadig vil være i god behold ved levering.

Men selv om du ikke kan tage blomsterne med hjem, så kan du bringe minderne om med dig hjem igen. Kunne du tænke dig inspiration til, hvor du kan opleve storslåede blomstermarker, så læs med neden for.

 

Se Hollands kendte og flotte tulipanmarker

Er der noget, som Holland er kendt for udover træsko, så er det deres storslåede og farvestrålende tulipanmarker. Skal du på studierejse til Holland, og skal du afsted omkring marts til april, så er du heldig, for det er her, at tulipanerne blomstrer. Der findes både etablerede blomsterparker, hvor tulipanerne dyrkes, passes samt arrangeres i flotte konstellationer til glæde for besøgende. Men du kan så sandelig også opleve tulipanmarker, som dyrkes af lokale blomsterbønder.

 

Forkæl sanserne med et besøg hos Provences fantastiske lavendel- og solsikkemarker

Et besøg i Frankrig garanterer en masse sanselige og mindeværdige oplevelser. Rejser du derhen på det helt rigtige tidspunkt, kan du opleve de smukke og velduftende lavendelmarker samt de vidunderlige solsikkemarkeder, som selveste van Gogh lod fandt sig inspireret af.

Lavendelmarkerne står i fuldt flor i perioden juni til september. Ikke nok kan du nyde de behagelige men intense lilla nuancer, men du vil også opleve at blive indhyllet i deres rare duft.

Solsikkerne springer ud i sommerperioden, og det er en periode, hvor de færreste tager på studenterrejser. Skulle det alligevel være sådan i dit tilfælde, så kan du planlægge en lille dagstur ud til solsikkemarkerne, hvor du kan gå en tur blandt det solgule hav af blomster.

 

Oplev de mystiske røde liljer i Saitama nord for Tokyo

Skal du på studenterrejse længere væk for eksempel Japan, så kan du i sensommer- og startefteråret opleve de røde liljer. I Saitama finder du den største bestanddel, og det er en helt særlig følelse at gå i en ellers dunkel skov, som så bliver oplyst af de røde blomster. De røde liljer har samme symbolske værdi som japanernes elskede kirsebærblomster, men hvor kirsebærblomsterne symboliserer foråret og de lyse tider, så symboliserer de røde liljer efteråret og mørkets ankomst.