Dette indhold er sponsoreret

 

Der er rigtig mange børn, der kæmper med at følge med i skolen, fordi de har svært ved at følge med fagligt. Det er nemt blive hægtet af i et fag, og når man først er kommet bagud, kan det være en stor udfordring at indhente det tabte. Derfor kan det være, at du bør overveje, hvorvidt dit barn kunne have gavn af privat lektiehjælp i et eller flere fag. Der tilbydes lektiehjælp på mange skoler efter undervisningen, men her skal underviseren  ofte forholde sig til mange børn ad gangen. Hvis dit barn eksempelvis er ordblind og har nogle ekstra udfordringer med at følge med i skolen, er det virkelig vigtigt, at de får den helt rette hjælp. Det er imidlertid langt fra alle undervisere, der har redskaberne til at hjælpe børn, der er udfordret af ordblindhed. Derfor kan det være en god idé at kontakte eksperter såsom Ordblindetræning, der tilbyder undervisning rettet mod børn med ordblindhed.

Skræddersyet lektiehjælp til børn med ordblindhed

Ordblindetræning er en virksomhed, der tilbyder undervisning til børn og unge med ordblindhed. Deres undervisere er kompetente fagfolk med speciale i ordblindeundervisning, og de har afdelinger i hele landet. Det er altafgørende, at ordblinde børn får den rette hjælp, så de ikke falder bagud i skolen, og derfor kan du overveje, hvorvidt skræddersyet undervisning for ordblinde, er en mulighed for dit barn. Undervisningens effekt er tydeligt dokumenteret, og børnene udvikler deres skriftsproglige egenskaber. Udover at forbedre børnenes skriftsproglige kompetencer, har det også en positiv effekt på deres generelle trivsel i skolen. Børn, der har store faglige udfordringer, trives normalvis dårligere, da deres selvtillid og selvværd kan lide et knæk, hvis de har svært ved at følge med i undervisningen.

Undervisningsmateriale udviklet til ordblinde

Underviserne anvender undervisningsmateriale, der er udviklet i samarbejde med eksperter i ordblindhed. Når ordblinde børn skal lære at læse, kan det være en stor udfordring, og de traditionelle måder virker i mange tilfælde ikke. En måde, der har god dokumenteret effekt, er den multisensoriske tilgang, der tager flere sanser i brug, når børnene skal lære at læse. 

Bliv ringet op af en ekspert

Hvis du gerne vil have hjælp til dit barn, er hjælpen ikke langt væk. Du skal bare skrive dit telefonnummer i en formel, så vil du blive ringet op inden for 24 timer. Der tilbydes ordblindetræning i hele landet, og måske er det lige netop den ekstra hjælp, som dit barn har behov for.