Annonce

København er, som bekendt, Danmarks hovedstad. Som alle hovedstæder i verden, er der hvert år et sprængende antal turister, som besøger byerne. Det gør også at priser er steget i vejret for de sælger alligevel det de skal og udefrakommende kender ikke de regulere priser, som du vil finde andre steder i landet. Men behøver København være så dyrt? Svaret er nej, det handler blot om at undersøge sine muligheder mere nøje end blot at tage det første og bedste tilbud du finder. Læs med herunder og få et bud på en billig tur til staden.

God overnatning til en god pris

Specielt overnatning er det som de fleste ryster ved tanken af. Det er dyrt og det er svært at finde noget, som ligger centralt placeret, men som også er til at komme i nærheden af. Derfor vælger mange i dag at gøre brug af Airbnb, som er udlejning af private boliger. Disse er billigere end hoteller, men giver dig også muligheden for selv at sørger for madlavning med mere. Alligevel er en hoteloplevelse blot mere uvant fra det vi har derhjemme og derfor vælger mange den løsning, hvor de ikke selv skal stå for noget. Wakeup Copenhagen har flere hoteller rundt i byen som giver dig en billig overnatning trods en central beliggenhed.

Gratis seværdigheder

Seværdigheder er også en god pengekilde for Københavns Kommune. Dog findes der mange muligheder for at opleve byen uden at skulle hive penge op af lommen. I kan tage en gåtur rundt i byen, gennem flotte parker, se Nyhavn og Langelinie med mere. Det koster gratis at se. Det kunne også være det kulturberygtede Christiania, som er en oplevelse værd. Vil du stadig gerne på museer eller andet, så er dette også muligt. Du kan nemlig besøge Glyptoteket og arbejdermuseet kvit og frit. Og der findes mange flere gratis af slagsen.

Gratis oplevelser

Hvis du er interesseret i musik eller kulturliv generelt kan det ofte blive dyrt at skulle ud i byen. Koncerter og forestillinger koster som udgangspunkt en del penge, da de optrædende selvfølgelig skal have en betaling. Det er dog stadig muligt at finde en bar eller en resturent, hvor de har en eventaften med god musik, som du blot får med i din bar-oplevelse. Kommer du til København i sommermåneden, juli, så kan du eksempelvis opleve Copenhagen Jazzfestival, hvor der er musik på alle gader og stræder, som du ikke skal betale for.