Annonce

Som månederne går, begynder vi dag efter dag, at nærme os eksamenerne. Med vennerne i weekenderne, og studiearbejde om eftermiddagene, kan det være at finde tiden til at få øvet alle ens fag. Når man endelig får sat sig for at læse, hænder det at man i stedet dagdrømmer sig på ferie. Hvis du er en af dem, som har brug for at tage på ferie, men som stadig ønsker at få en god karakter, får du i denne artikel råd til hvordan du kan gøre begge dele.

Tal sproget og lær sproget

Du har hørt det før – for at lære engelsk, er man nødt til at snakke det. Hvis man rejser til et land, hvor man er tvunget til at snakke et andet sprog, står man foran en kæmpe mulighed, for at lære sproget endnu bedre at kende. Ofte er læringsudbyttet meget større, hvis man befinder sig i omgivelser hvor der snakkes engelsk. Vælger du at tage på ferie i et land som Storbritannien eller Irland, hvor de taler engelsk som første sprog, har du derfor store muligheder for at få forbedret dine engelske færdigheder. Når du ankommer, kan du med fordel have samtaler med lokale beboer, og bede de lokale om at rette dine grammatiske fejl. Så er du lidt mere forberedt til den mundtlige eksamen.

Formalia og grammatiske regler

Hvis du føler at dine problemer i engelsk er den skriftlige del, er der stadig hjælp at hente. På www.inspo.dk kan du få hjælp til dine opgaver. Hvis du er i tvivl om formalia, er der flere opgaver du kan bruge som ’skabelon’ til din egen opgave. Derudover er der inspiration at hente, hvis du er på bar bund med dit emne valg.  Et sidste råd, er at terpe de grammatiske regler. For at gøre det mere interessant, kan du med fordel gøre brug af flash cards. Skriv de vigtigste grammatiske regler ned, og terp dem ved at vende dine flash cards én efter én.