Vil du gerne ud og rejse, men er ikke sikker på hvordan du får råd? Her får du et par gode tips og råd med på vejen til hvordan du kan spare op til din rejse, blandt andet ved at spare der hvor du kan.

Handl effektivt ind og hold øje med tilbudsaviserne

I stedet for at handle ind hver dag til aftensmaden, så prøv at handl til mange dage af gangen. Herved kan du spare penge, nemlig ved at du undgår impulskøbene. Derudover er det en god ide at sætte sig ned og skrive en indkøbsliste hjemmefra, samt at tjekke de forskellige tilbudsaviser, for at se, hvilke steder der har de bedste tilbud. Det kan godt være en god ide at gå i forskellige butikker, selvom det tager længere tid, for at få gode tilbud og herved spare penge.

 

Optag et lån til din rejse

Er udsigterne rigtig lange til du når at få sparet op til din rejse? Så er et privatlån en mulighed for dig. Tjek santanders side omkring lån til private på santanderconsumer.dk/privatlaan ud, for at læse om dine muligheder for et lån. Selvom mange tror der er en skam forbundet med at optage et lån, er det meget mere udbredt end man måske lige tror. Der er nemlig mange der optager lån imens man læser, for at få økonomien til at køre rundt.

 

Lav en rejseopsparingskonto

Det er en god ide at have en konto specifikt til din rejse, for at undgå du kommer til at bruge pengene, hvis du ikke ligger dem til side. Så hvad enten det er 50 kroner eller 500 kroner du har tilovers på din konto, kan du hurtigt smide dem over på din rejseopsparing, og herved gemme dem til din rejse.

 

Lav mad og drikke hjemmefra og drop ting på farten

Selvom det er nemt og hyggeligt at nuppe en kaffe på farten eller tage på cafe med sine veninder, så er dette en kæmpe pengesluger. Lav din kaffe hjemmefra og tag den med dig i en termokop, eller invitér din veninde hjem til dig selv med hjemmelavet mad. Det er garanteret lige så hyggeligt, og du er sikker på at spare penge.