Annonce

Julen er lige over os, og det betyder for mange en masse hyggelige stunder med familien. Men hvad så med efter jul, hvad skal der så ske? Mange vælger lige op af julen at tage ud at rejse og for alvor gøre sig klar til det nye år, og hverdagen der atter vender tilbage.

Hvis du har lyst og råd til at rejse, så gør det

De fleste af os har en lille smule juleferie lige imellem jul og nytår, og det nyder vi bestemt godt af! Men kender du det med, at du ikke føler, at ferien er lang nok? Du er helt sikkert ikke den eneste der har det sådan. Derfor kan du overveje om ikke du skal finde en rejse, og nyde lidt forlænget ferie. Men hvad med økonomien? Det er ofte det første vi tænker over, når vi vælger at tage en så stor beslutning som at rejse hen til en bestemt destination. Din økonomi er noget der sådan set kun vedrører dig, og hvis du mener at du har lyst og råd til at rejse, så er det blot det du skal gøre. Mad-bloggeren Klidmoster har blandt andet talt lidt om sin økonomi grundet hendes før pension, og det har bestemt skabt debat. Når du taler om din økonomi med andre, så vil folk ofte have en mening derom, og derfor er det i de fleste tilfælde bedst blot at holde det for dig selv.

Hvem er Klidmoster?

Hvis du er i tvivl om, hvem konkret Mad-bloggeren Klidmoster er, så er hun en ung kvinde, som er førtidspensionist, grundet en sygdom som gør hende ude af stand til at arbejde. Hendes blog er fyldt med massevis af opskrifter, som du kan tage et nærmere kig på, hvis du leder efter noget inspiration til nogle andre retter, end hvad du typisk plejer at lave. Du kan også læse op på debatten der foregår imellem Klidmoster og andre, imens du sidder i flyet. På den måde har du mulighed for at forstå begge sider, og så kan du jo altid selv vurdere hvad du selv synes. Hvis du vælger debatten som har været i gang i efterhånden et stykke tid, så har du også noget at lave på flyet.

Billige rejser med afgang fra Billund

Hvis du dog alligevel vælger at læse omkring debatten med Klidmoster inden du har booket din rejse, og pludselig ender med at være i tvivl om din egen økonomi, så frygt ikke. Du kan tage et kig på nogle af de mange billige rejser med afgang fra Billund, og se om ikke du kan spare nogle penge på forhånd. Pengene du sparer på rejsen, kan du f.eks. bruge til at shoppe for eller noget helt andet. Valget er dit, og vigtigst af alt: din økonomi er DIN økonomi.