Har du også tendens til at mase dine ting ned i kufferten lige dér, hvor du kan spotte en plads? Pakker du altid en hel masse ned i tilfælde af, at du nu skulle få brug for et par ekstra sneakers på skiferien? Så læs med her og se, hvordan du kan pakke din kuffert, så du kun har det nødvendige med og så der er god plads i kufferten også.

Rul dit tøj sammen

En god spejderregel er, at rulle alt sit tøj sammen på en pæn måde. Du presser simpelthen et stykke tøj sammen alt det du kan, og ruller det fint sammen, så det ikke krøller. Hvis tøjet er for langt i forhold til kuffertens størrelse og plads til andre ting, når tøjet er rullet sammen, kan du folde det en enkelt gang på midten. På den måde får du mere plads i kufferten til alle dine ting og eventuelle souvenirs eller andet grej, der skal med hjem. Derudover bliver tøjet heller ikke voldsomt krøllet, når du ruller det pænt sammen og har udglattet tøjet med hænderne imens.

Medbring kun det allermest nødvendige

Skal du på skiferie, er det ikke nødvendigt at tage festtøj og flere par sko med i kufferten. På skiferien er det vigtigste dit skitøj, hvoraf sådan noget som fodtøj er mindre vigtigt og ét par sko derfor vil være nok. Hvis studierejsen derimod går til en storby, er det vigtigere at pakke noget ordentligt fodtøj, som du ved, at du kan gå langt i. Her kan det være en god idé at pakke 2-3 par sko, hvoraf 2 par sko er sneakers eller flade støvler, og hvis nødvendigt kan man tage et par pæne, højhælede sko med til en aften ude. Hvis du mangler tøj til at have med på studierejsen, kan du f.eks. kigge på tøj online, for at finde inspiration. Skulle uheldet være ude og du glemmer noget tøj, så find en lokal tøjbuik også selvom der ikke lige er en Nielsens nede i f.eks. Rom. Der er nok rigeligt af andre gode steder der.