Sponsoreret indhold

Som studerende og rejselysten er det ofte kun økonomien, der sætter grænserne, når der skal planlægges ferie. Dette er der dog heldigvis også råd for.

I denne artikel guider vi dig til, hvordan du bedst planlægger din rejse i din sommerferie.

 

Giv dig selv tid

Allerførste trin er at give dig selv god tid. Det kan tage tid at finde en god og billig rejse, og det er derfor med at være på jagt over en længere periode og væbne sig med tålmodighed.

Èt rigtig godt rejseplanlægningstip er naturligvis at læse alle artikler her på Studenterrejserne.dk for at finde råd til den gode rejse.

Et andet tip kan også være at følge flere sider som ’Rejsespejder’ på Facebook og på den dertilhørende hjemmeside ’Rejsespejder. Her bliver der ofte uploadet gode tilbud på rejser fra overalt i verden, og der er noget for enhver smag og studenterbudget.

Derudover er der diverse rejsesammenligningsportaler, hvilket også kan give dig en god idé om prisniveauet på din ønskede destination.

På den måde kan du nemmere holde øje med prisniveauet på rejsen, så du kan springe til, når prisen passer til dit budget. Dog må du heller ikke vente for længe, da prisen ofte stiger op mod rejsetidspunktet.

 

Saml på andres gode erfaringer

Når du har valgt sommerferiedestinationen og købt rejsen, er det blot at sætte dig tilbage i sofaen og lave de egentlige og hyggelige forberedelser.

En god idé er at gøre dine rammer for planlægningen hyggelige, og f.eks. sætte feel-good musik på, mens du åbner en god flaske rosé.

Bagefter åbner du for sider som Tripadvisor, Instagram og YouTube, hvor du kan læse og se andres tips til din valgte destination.

På den måde kan du få en masse brugbare og måske anderledes tips fra andre mennesker, som ikke altid er at finde i guidebøgerne. Dertil er de også nyligt opdateret, og du slipper for at gå forgæves efter f.eks. restauranter, der ikke findes længere.

Undervejs samler du de tips og steder du finder i et dokument eller i din telefons notefunktion, så du har dine rejsetips ved hånden på din sommerferie.