Bryllupssæsonen er skudt i gang og du kender sikkert allerede én, der skal giftes, siden du læser denne artikel. Hvad enten det er dig selv, én af dine forældre, venner eller veninder, kan det være godt at vide, hvordan den store dag kan planlægges. Imens du er afsted på din studenterrejse, kan du læse denne artikel til inspiration og måske allerede starte planlægningen der.

Find brudekjolen i god tid

Et godt råd er, at lede efter den perfekte brudekjole allerede et halvt år eller flere måneder før, da det både kan tage tid at finde den helt rette brudekjole til dig, men også at få en skrædder til at tilpasse den til dine mål. Tag dine veninder, din mor eller anden familie under armen og gå amok i diverse butikker med brudekjoler. Måske finder du din brudekjole, imens du er på ferie, så her er det om at skabe plads i kufferten til dette.

Bryllupsmenuen

Noget af det vigtigste ved et bryllup er en bryllupsmenu, da den ofte sætter standarten for, hvad for et bryllup man er til og hvem brudeparret er som personer. Kig efter mad til bryllup på internettet og på din rejse, når du skal finde ud af en bryllupsmenu. Det kan nogle gange være svært at vide på forhånd, hvordan bryllupsmenuen skal se ud, hvis man ikke før har været til et bryllup.

Musikken

Imens du befinder dig på din ferie, kan du lade dig inspirere af Sydens eksotiske dansemusik eller den høje festmusik i Val Thorens, hvis du er afsted på skitur. Derudover skal du tænke over, om der udelukkende skal laves en spilleliste til hele aftenen, eller om der skal hyres en DJ eller et liveband til at spille til brylluppet. Tænk over, hvad der passer bedst til brylluppet som helhed.