Sponsoreret indhold:

Har du lyst til en sjov ferie, hvor der er ski, sne, fest, kulturelle oplevelser og masser af hyggeligt samvær med vennerne? Så skal du tage studiekammeraterne med på skiferie. I byen Bad Gastein i Østrig finder I en charmerende Alpe by, med et pulserende kulturliv og fantastiske skiforhold.

Bad Gastein – en perle i Østrig

Skiferie er for mange studerende den ultimative ferieform. Det er selvfølgelig ikke uden grund. Hvis du tager skiene med til Østrig, så er du garanteret en action præget ferie, med fantastiske oplevelser i pisten, samt masser af vågne nætter fyldt af fest og hygge.

Et af de absolut mest populære destinationer for studerende fra hele Europa, er Bad Gastein i Østrig. Rejs til Bad Gastein med Thinggaard Rejser, og få en skiferie helt udover det sædvanlige.

Bad Gastein er ikke kun populær på grund af de 5 skiområder med skiløb, og garanti for sne. Det er nemlig et af de højest beliggende skiområder, og er dermed et af de steder hvor man højst sandsynlig vil finde fantastiske sne forhold, uanset. Byen kan også byde på et af de mest festlige afterski oplevelser, og er samtidig en charmerende by, med masser af kulturelle tilbud. Der er altså aktiviteter for enhver smag.

Wellness og kulturel historie

Bad Gastein er en kulturel by, med masser af spændende historie man kan dykke ned i. Men en anden ting mange af byens gæster vælger at dykke ned i, er et af byens mange termiske bade. Byen har nemlig flere varme kilder, som man kan dykke ned i. Dette er helt sikkert noget dine ømme muskler fra dagens skiløb, vil blive glad for.

Byen har selvfølgelig et stort udvalg af butikker, hvis der er brug for en pause fra sneen, samt at der er masser af muligheder for et godt måltid. Byen i sig selv, er et godt sted at gå en tur, da den ligger naturskønt og er en storslået oplevelse i sig selv.