Annonce

Studieture er noget af det fedeste, man kan opleve som ung. Man får knyttet gode bånd med ens venner, og hvis man tager til kulturelle byer, kan man lære rigtig meget. Men som studerende har man heller ikke altid det største budget at lægge ud med. Det betyder ikke, at man ikke kan få en god tur. Det kræver lidt planlægning, men hvis du bruger lidt ekstra tid, kan du i den lange ende spare mange penge.

Vær tidligt ude med billetter

Det lyder måske indlysende, men det kan godt betale sig at være hurtigt ude. Hvis man er fleksibel og kigger på billetter mange måneder forud, kan man spare en hel del penge. Ofte sætter flyselskaber også priser op i weekenden, så det er en god idé at undgå at rejse ud eller hjem i weekenden, hvis du kan. Hvis man i stedet rejser om onsdagen, kan man ofte spare penge. Udover købstidspunktet, så er det selvfølgelig en god idé at rejse udenfor sæson, hvis du gerne vil spare lidt dér. Hvis du f.eks. gerne vil til Frankrig, så kan du vælge at tage af sted i efteråret, f.eks. starten af september. Der er vejret stadig relativt varmt, og du undgår at bruge hele dit budget på flybilletter.

Hvis du alligevel vil vente, kan du med fordel kigge efter afbudsrejser. Der findes mange destinationer, og de er ofte billige, men der bliver man også nødt til at kunne være lidt mere fleksibel.

Få en forsikring

Det lyder måske mærkeligt, at en rejseforsikring kan gøre, at man sparer penge, men det kan faktisk hjælpe meget i den lange ende. Det kan være træls at tænke på forsikring, når man er ude at rejse, så det er en god tryghed at have med i bagagen. Rejseforsikringen kan nemlig dække ting, som når din bagage er forsinket eller hvis du pludseligt bliver syg på rejsen. Selvom du ikke har lyst til at tage dig af forsikring nu, er det en rigtig god idé, så du ikke ender med at skulle bruge rigtig mange penge, hvis du skulle være så uheldig at blive syg.

Med disse tips ved du, at du er sikret af forsikringen, og at du kan bruge lidt mere på turen, nu hvor du har sparet penge på billetter.