Drømmer du om at tage afsted på drømmerejsen? Du har måske allerede en destination i Afrika, Asien eller Amerika i tankerne. Det eneste, du ikke lige har medregnet endnu, er, hvordan du finder råd til det hele. Hvordan får du skrabet nok penge ind til at kunne rejse i den lange ferie fra studiet? Det gør du ved at få dig et arbejde, så du kan spare op. Det arbejde får du her hjælp til at anskaffe dig.

Skriv den gode ansøgning

Det gode arbejde kræver en stærk jobansøgning. Din jobansøgning er som din mail det første, din kommende chef eller kollega ser. Hvordan din jobansøgning er skrevet, er derfor meget vigtig. Den skal have en god struktur, være let at læse/skimme, være interessant og fortælle noget om dig. Hvis du sender sådan en ansøgning og har de rette kvalifikationer, er jobbet inden for rækkevidde.

Søger du hjælp til at formulere den perfekte jobansøgning til dit drømmejob, så klik dig ind på jobansøgning skabelon. Du vil gerne skille dig ud blandt alle ansøgningerne, men ikke fordi din tekst er dårlig, eller fordi den er ulæselig. Du vil skille dig ud, fordi du kan noget, de andre ansøgere ikke kan. Derfor er en skabelon en rigtig god ide, så du møder forventningerne, men stadigvæk har mulighed for at overraske, imponere og blive ansat.

Hold dig ikke tilbage

Med den gode ansøgning følger en rigtig god samtale. Samtalen er på mange måder lige så hård og krævende som ansøgningen. Du har stadig konkurrence. Du er tæt på, men ikke færdig. Du kan mærke, hvordan pulsen ryger op. Pulsen vil altid stige i de situationer, så tag et glas vand, træk noget luft, og gør dit forarbejde. Gå de forskellige spørgsmål igennem, som de nok vil stille dig, undersøg deres hjemmeside, og vær ikke bange for at bruge din viden. Slå koldt vand i blodet, og brug dit kloge hoved, så er jobbet hjemme ingen længe.

Og når først jobbet er der, så kan du igen drømme om og planlægge drømmerejsen. Det kræver dog en god ansøgning – så skriv den!