Sponsoreret

London er en af de byer, man skal se minimum én gang i sit liv. Hvad end man tager afsted på en forlænget weekendtur eller en længere ferie, så har byen masser at byde på. Det kan være man blot har brug for et afbræk fra en hård og travl hverdag, eller det kan være man skal på shoppingtur med veninderne. Lige meget hvad formålet er, så er der altid en god grund til at tage et visit til Englands hovedstad.

Det er selvfølgelig klart, at det ikke er helt gratis at tage til London, og selvom flybilletterne kan fås billigt, så er det stadig en dyr by at være i. Det betyder heldigvis ikke, at man skal droppe turen, da der er masser af gratis aktiviteter i London, samtidig med at man også kan tage et let og hurtigt lån, så man har lidt at shoppe for derovre.

 

3 gratis ting man skal prøve i London

London er en af de dyreste byer i verden, men det betyder ikke, at man behøves bruge hele opsparingen derovre. Det er nemlig også en af de byer, som byder på rigtig mange gratis aktiviteter, så man nemt kan få en ferie til at gå med en hel bunke oplevelser. Her er 3 ting, man kan opleve helt gratis i London.

  1. Der er rigtig mange gratis museer i London, som er nogle af de bedste i verden. Selv hvis man normalt ikke er den største fan af museer, så vil de fleste sætte pris på dem, som tilbydes i London. Der er for eksempel British museum, som er enormt og har nogle af de flotteste udstillinger.
  2. Selvfølgelig er det ikke helt gratis, hvis man skal købe noget på markeder, men London er kendt for at have rigtig mange spændende markeder, som også bare er sjove at se på og kigge igennem. Hvad end der er tale om antikvarer eller madmarkeder, så er det en god måde at bruge tiden på. Desuden er der næsten altid gratis smagsprøver ved madmarkeder.
  3. Gratis udsigt over byen. Mange tror, at man er nødt til at tage op i The Shard og betale dyre domme for at se en flot udsigt over London, men man kan sagtens komme ind gratis i andre høje bygninger såsom Skygarden, hvor man kan få en lige så flot udsigt over byen.