Sponsoreret indhold.

Camping er en af danskernes fortrukne ferieformer, og danskerne camperer hver sommer både i Danmark og i udlandet. Er du studerende er det helt sikkert en god måde at holde ferie på, fordi det både er billigt og socialt.

Mange unge mennesker har nok en del fordomme om campister, for er det ikke bare pensionistpar i ens joggingsæt, der tuller rundt på de danske campingpladser med en kaffekop i hånden? Ikke nødvendigvis! Det kommer helt an på, hvilken campingplads I vælger, og du og dine venner kan helt sikkert få en uforglemmelig ferie ved at tage på campingferie. Nu skal I høre hvordan.

Vælg hvilket land

Det første I skal finde ud af er, om I vil campere i Danmark eller i udlandet. Fordelen ved at campere herhjemme er, at I ikke skal transportere jer langt, og at I kan nøjes med at tage af sted i et par dage, hvis I ikke har det helt store budget at rejse for. Fordelen ved at tage til udlandet er, at I i højere grad er garanteret godt vejr, hvilket er meget vigtigt, hvis I skal have en god ferie – især hvis I skal sove i telt. Er I i tvivl om, hvor I skal rejse hen, kan I tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledninger for turister.

Find det rette sted

Alle campingpladser er forskellige, og ligegyldigt om I ønsker at campere i Danmark eller udlandet, er det andet, I skal gøre at finde ud af, hvilke krav I har til campingpladsen. Det er ikke sikkert, at I ønsker at være på en campingplads, der kun har et lille skur som toilet, eller hvor der skal være ro klokken ti.

Undersøg, hvad de forskellige campingpladser kan tilbyde, og hvilken en der passer bedst til jeres behov. 

Medbring underholdning

Det er en god idé at medbringe en masse underholdning, når I skal på camping, og især udendørsaktiviteter er et sikkert hit, så I kan være udenfor og nyde det gode vejr. Gode eksempler på udendørs spil er Stigegolf, Ølbowling eller Petanque, eller I kan medbringe et mini-bordtennisbord eller strandtennis. Hos www.oelbong.dk kan I finde et hav af forskellige spil, som I kan få en masse underholdende timer til at gå med på campingturen.