Annonce

Du har taget beslutningen om en rejse, væk fra den kedelige og ensformige hverdag herhjemme. Der er ingen tvivl om, at du skal holde en afskedsfest, hvor alle dine venner og din familie er samlet. Du skal jo sørge for, at du ikke glemmer dem, og de ikke glemmer dig. Her er lidt inspiration til, hvordan du nemt kan samle de tætteste venner til en hyggelig middag og hvordan du økonomisk kan klare dig igennem både reje og fest.

Lån penge til drømmerejsen

De fleste elsker at rejse, men pengene kan være få, særligt nå man er studerende. Ferien har det formål at opleve nye højder og få ladet energidepoterne op. Det handler om at få nogle gode oplevelser ind i sin travle hverdag eller få en på opleveren i sabbatåret. Uanset om du har planer om en kort eller lang rejse, er det oftest en oplevelse, som koster mange penge.

Et lån kan være med til at opfylde dine drømme. Man skal dog være lidt forpasselig med at tage det første lån, man får tilbudt. Lav en ansøgning og send afsted til Lendme.dk, for at finde det bedste tilbud, bygget på dine krav og behov omkring tilbagebetaling og lånesum. Med Lendme skal du ikke sende en ny ansøgning til hver enkelt långiver, men blot sende en enkelt afsted, med resultatet at få flere tilbud.

Ha’ penge til en afskedsfest for vennerne

Det er i sin tid som ung, at man begiver sig ud på de helt lange rejser. Her er det vigtigt, at man giver sig tid til venner og familie op til rejsen. Der kommer til at ske en masse i både dit og deres liv inden du får dem og se igen. Man kan selvfølgelig sagtens have kontakt undervejs, men det er slet ikke det samme, som igennem en normal hverdag.

Saml nogle venner hjemme i lejligheden eller i forældrenes køkken til lækker mad og hygge. Man kan ikke altid være sikker på, at ens venner holder noget for dig. Der sker intet ved at samle dem selv, hvis det er dit ønske at se dem inden rejsen. Tag et kig på Luxit.dk for at find lidt oppyntning, som ligger i den rette ånd til din afskedsmiddag. Temaet kan eventuelt være den destination du tager til eller bare et mere afslappende tema. Få fingrene i alle former for guirlander, balloner, bordløbere eller bordkort, til den hyggelige fest.

Tag ud og spis med dem du holder af

Hvis det skal være lidt nemmere, kan man selvfølgelig også tage de tætteste venner eller familie med ud og spise, på en af landets mange restauranter. Her kan man splitte regningen eller tage den selv, det er selvfølgelig op til dig og dine planer for aftenen. Man kan finde den billige løsning eller tage på en lidt mere eksklusiv restaurant, men tag beslutningen med dine gæster. Find inspiration på Earlybird.dk og find gode tilbud af aftenens middag. Det er måske også en måde for jer, nemt at kunne beslutte sig på dagen

Det er jo ikke dig som arrangør der skal overraske dem, da festen i princippet handler om din egen afsked. Derfor skal dit arrangement ikke være en overraskelse, på samme måde, som hvis de holdt noget for dig. Det er helt, som når i ellers mødes, bare med en anden bagtanke, at du vil sig pænt på gensyn til dine venner.