Annonce.

Du står spændt og nervøs over for en stor rejse, hvor du for første gang skal stå på egne ben, og det kan være en smule angstprovokerende at skulle afsted, men forhåbentlig glæder du dig!

Der findes adskillige pakkelister online, men de flest medtager ikke disse fire ting, du helt sikkert får gavn af at have med i rygsækken.

1.      Mikrofiberhåndklæde

Et mikrofiberhåndklæde er en rigtig god idé at have med på en større rejse, da det tørrer hurtigt og fylder så lidt, at det efterlader masser plads til souvenirs.

2.      En dagbog

Selvom det lyder gammeldags, kan det være rigtig skønt at have en gammeldags dagbog med på din rejse. Her kan du bl.a. skrive oplevelser ned, men også drømme om, hvad du vil, når du kommer hjem igen. Måske du kunne tænke dig at blive rejseleder efter din tur, eller måske drømmer du om et liv i reklamebranchen som ved Markant digital bureau.

3.      Druesukkertabletter

Nogle dage har man så travlt med at opleve på rejsen, at det kan være svært at huske at spise og drikke nok. For at undgå hovedpine og svimmelhed kan det være en god idé at tage nogle druesukkertabletter med hjemmefra for et hurtigt skud energi.

4.      Pandelampe

Det kan være, du vælger den billige løsning og sover i sovesal på din rejse. I en sovesal kan der tit være rigtig mange mennesker, og de går alle i seng på forskellige tidspunkter. Derfor kan det være en god idé at tage en pandelampe med, når du sent om natten skal finde noget i din rygsæk uden at vække hele salen.

Vi håber, du føler dig endnu bedre rustet til din rejse efter denne alternative pakkeliste, og vi ønsker dig en god rejse!