Er du færdig med gymnasiet og klar til at begive dig ud i den store verden, så er der en række praktiske ting, som kan være svære at huske at få styr på. For der er nemlig mere, end man tror, der skal være styr på, inden du rejser væk fra de vante rammer og ud på nye eventyr. Vi vil gerne gøre din rejse lidt nemmere, så derfor kommer vi med tre ting, som du skal sørge for at have styr på, inden du rejser afsted. Det er nemlig ikke kun de praktiske ting som visum og anden valuta, der er vigtigt på din rejse, men også tøj, underholdning og solbeskyttelse.

 

Ordentlig beklædning

Det er vigtigt, at du undervejs er godt udstyret med forskellige former for beklædning, for det er nemlig ikke kun vind og vejr, der kan komme til at afgøre din beklædning. Sørg for, at du har lidt af det hele med, og især noget godt sportstøj er vigtigt til en lang og aktiv ferie. For skal du vandre eller ud i regnskoven, så kan det være godt med et par tights, der kan holde dig varm, og som forhindrer insekter eller andet at komme ind på din hud. Skal du finde dine nye yndlingstights, så kan du passende kigge forbi Cooltights.dk, der har et væld af forskellige tights fra alle de bedste mærker.

 

Den gode bog

En anden ting, der er værd at huske på din ferie, er en bog eller to til de dejlige aftener efter en lang dag. Selvom det ikke virker som noget, der er værd at slæbe med, så gør du dig selv en stor tjeneste ved at medbringe god underholdning til ferien. For med mange indtryk og ny kultur kan det være rart at kunne trække sig lidt tilbage og blive suget ind i en god fortælling. Den behøver ikke fylde meget i din taske, hvis du anskaffer dig en bog i paperbag-form, som ikke har nogen hårde kanter og dermed ikke vejer særlig meget.

 

Solcreme og myggebalsam

Rejser du ned til sydens sol, så må du ikke glemme solcremen, der redder dig fra nogle frygtelige solskoldninger og gør det muligt for dig at være ude hele dagen til trods for den bagende sol. Sørg for, at du har flere flasker med, og at de har forskellige faktorer, så du kan bruge en passende solcreme til forskellige dage og tidspunkter. Du skal huske at bruge en høj nok faktor til, at du er beskyttet i forhold til solens UV-indeks. Samtidig er myggebalsam et must, hvis du vil sove i fred og ro om natten. Ofte glemmer vi dette på ferien og kommer i tanke om det, når skaden er sket. Ved at tage det med hjemmefra slipper du for kløende nætter eller for at løbe den lokale by tynd for myggebalsam. For det kan nemlig være en vare, der ikke er til at finde på hylderne i de små gadebutikker, der kun tilbyder de allermest nødvendige varer.