Dette indhold er sponsoreret

Først skulle vi blive i Danmark denne sommer. Så måtte vi gerne rejse til Tyskland, Island og Norge. Så måtte vi gerne rejse til udvalgte EU-lande, der fulgte udenrigsministeriets objektive krav. Der har været en del forvirring omkring danskernes sommerferien denne sommer, der på mange måder bliver en del anderledes end de foregående år. For som alle er bekendt med, er rejserestriktionerne stadigvæk i spil i rigtig mange lande. Netop dette har gjort, at langt størstedelen af danskerne denne sommer, har besluttet sig for at afholde deres sommerferie i hjemlandet. Alt fra campingpladser til udlejningsplatforme melder om stor interesse for pladser og boliger denne sommer. Sommerhus Blåvand er en af de mest søgte søgeord på Google denne sommer, og det er da også i Jylland, hvor man finder størstedelen af de sommerhuse der er blevet udlejet. I denne artikel kigger vi på, hvorfor sommerhuse er i særdeles høj kurs denne sommer, og hvilke destinationer der er særdeles populære. Der er nemlig en håndfuld populære områder, der topper når det kommer til at være danskernes foretrukne feriesteder i Danmark.

Sommerhusene er i høj kurs

Det er specielt sommerhusene, der har været rift om siden statsministeren erklærede, at de fleste danskere skulle forberede sig på en sommer hjemme i Danmark.  De jyske sommerhuse, har mødt stor interesse fra danskere, der gerne vil bruge deres ferieuger i sommerlandet. Dette gælder blandt andet Nordjylland og Vestjylland, der har været de mest populære områder at tilbringe sin ferie i. Herunder løfter vi sløret for, hvilke specifikke dele af Danmark, der har været de mest populære områder for sommeren 2020.

Bornholm, Vestkysten og Jammerbugten er populære destinationer

Når det kommer til de mest populære destinationer i Danmark, så har danskerne deres foretrukne områder, hvor de godt kan lide at tilbringe deres ferie. Dette gælder for en stor del af sjællænderne på solskinsøen Bornholm, hvor interessen for ferieboliger har været markant højere end den plejer. Bornholm får dog kamp til stregen af to specifikke områder i Jylland, der også er særdeles populære blandt de ferierende sommergæster. Det drejer sig blandt  andet om Jammerbugten, hvor sommerhusområderne Blokhus, Løkken og Lønstrup er topscorerne, når det kommer til ferieboliger. Tilmed er Klitmøller, også kendt som Cold Hawaii, blevet en favorit hos mange danskere. Derudover er vestkysten også særdeles populært, og området omkring Blåvand og Blåvandshuk er en favorit hos mange feriegæster.