Er du studietræt, er det ikke nok at trække stikket og køre i sommerhus. Trænger du til at se helt nye verdenshjørner? Se her, hvordan du låner penge til et udlandsophold. 

Slip for studietrætheden ved at tage ud i verdenen

Enhver kan få brug for en pause væk fra hverdagen. Det er almindeligt at blive studietræt til tider, selvom du overordnet er glad for studiet. Et semester i udlandet kan give dig fornyet energi til studiet. Der er flere lånemuligheder, hvis ikke du har pengene til fornøjelser, kost og logi. Udlandsopholdet vil styrke dit cv, men har du ikke lyst til at tage et halvt eller et helt år i udlandet, kan du også bare tage på udlandsrejser i løbet af din studietid. Du kan stadig nå at udleve mange drømme undervejs.

Hvor vil du gerne tage hen? Og hvor længe? 

De færreste studerende kan spare op til et længere udlandsophold på en SU. Med den gode lange sommerferie som studerende er der ellers rig mulighed for at tage en to ugers lang læsepause sydpå. En længere sommerferie kan være alle pengene værd, når du får gode minder for livet.

Lån pengene online 

Du kan låne pengene via Resurs Bank, og du bestemmer selv, om du fx vil låne 5000 eller 10000 kr. til drømmerejsen. Du kan vælge en lang løbetid på dit lån, så du kan nøjes med at betale mindre end trehundrede kroner hver måned. Hvis du allerede har en idé om rejsedestinationen i dag, kan du straks sende en låneansøgning afsted. Du godkender låneaftalen med dit NemID, og dagen efter kan du have pengene på kontoen.

Vandreferie på Færøerne

Vil du væk hjemmefra, men er du ikke til sol og strand, kan du tage på en vandreferie i Norden. Det kunne være i Sverige, Norge eller måske til naturskønne Færøerne? Færøerne er ikke en helt billig rejsedestination, men rejsetiden er forholdsvis kort, og rejseoplevelserne er helt unikke. Få nye smagsoplevelser, udforsk naturen og kom energifyldt hjem til et nyt semester på studiet.

Yogaferie i Indonesien eller Italien?

Hvis du gerne vil dyrke dine interesser på ferien, er det også muligt at booke en skræddersyet rejse til dig, der interesserer sig for dykning, golf, vandsport eller yoga. Flere tager på de populære yogaferier, hvor du har yogaundervisning hver eneste dag. Det er noget helt andet at tage på yogaferie end at tage lidt ekstra yogatimer i den lokale yogaforening. Du fordyber dig på en anden måde, og du skaber relationer til andre, der også er gået lidt død i hverdagen. Du og dine medstuderende kan fx tage på en grupperejse til Italien eller til Indonesien og udforske yoga-verdenen under eksotiske himmelstrøg. Yogaferier og retreats er yderst populære, fordi de her ferieformer gør det muligt at koble helt af i ferien.

Hvis du har drømme om oplevelser i udlandet, er det bare med at føre dem ud i livet, før voksenlivet med villa, Volvo og vovse for alvor kalder.