Sponsoreret indhold

Er du blandt de mange unger, som bliver student næste sommer? Du glæder dig garanteret allerede som et lille barn. Måske hører du også til den gruppe, som ikke bare hopper videre til universitet eller en anden uddannelse, men i stedet har brug for en pause og et tænkerum? Hvilken bedre måde at få tankerne på rette køl end ved at rejse lidt væk fra den kedelige hverdag og opleve noget helt andet. Rigtig mange nyudklækkede studenter tager sig et tiltrængt og ikke mindst velfortjent såkaldt sabbatår. Et år der typisk bruges til en pause fra bøger og eksaminer, et år der bruges på at finde sig selv, arbejde, spare penge op og rejse ud i den store verden.

 

Og netop det der med at rejse, er ofte en rigtig god idé. “At rejse er at leve” sagde en klog mand engang, ord der i særdeleshed har vist sig sande lige siden. Ofte kan det være en god idé som ung, at rejse med en gruppe. På den måde lærer man nye mennesker at kende, og man har nogle at støtte sig op ad på et længere udlandsophold. Store oplevelser deles jo som bekendt bedst i selskab med andre. Dette er nok særligt gældende, hvis man rejser til fjerntliggende destinationer langt væk hjemmefra, der kan det være rart at skabe sig en form for sikkerhedsnet.

 

Men hvordan er det lige, at man som ung student for råd til en længere rejse? Man kan jo sige til sig selv, at man arbejder på fuld tryk i 6 måneder for derefter at have råd til at rejse i et halvt år og virkelig opleve verden. Kniber det stadig med at få økonomien til at hænge sammen, så kan man ret nemt og hurtigt tage et lån hos kassekreditten.dk og på den måde få råd til sin ultimativ drømmerejse. Målet med en sådan rejse i sit sabbatår er jo netop også, at få styr på sine tanken og måske lægge planer for sit fremtidige liv. Ofte bliver man nemlig klogere på sig selv og sin kunnen, når man kommer langt væk fra de vante rammer.