Der er ikke noget bedre end at rejse rundt og opleve verden, og eftersom du er havnet på denne side, så går jeg ud fra at du er helt enig i denne udtagelse. Men desværre så kan det være dyrt at rejse, og ofte så rejser man kun 1 gang om året når man enten skal på sommerferie eller på skiferie. Men hvorfor gør vi endeligt det, nu hvor vi alle elsker at rejse så meget? Fordi de fleste ikke har råd til flere rejser. Ja faktisk så er der kun 17% af danskerne der rejser til udlandet i hele sommerferien, af den simple årsag at økonomien sætter en stopper for deres udlandsdrømme.

I denne artikel vil vi komme ind på hvordan du både kan rejse på ferie og tjene penge på samme tid og vi kommer med tips til hvordan du kan gøre det til en realitet.  

 

Lav en blog

En af de mest kendte måder at tjene penge på, som ikke kræver at man rent fysisk er et bestemt sted, er når man har en blog som man tjener penge på. Det er utroligt let at starte en blog, og tager maksimalt et par timer at få sat den op. Men hvis man får skabt en succesfuld blog, hvor man blogger om sine oplevelser og hverdag, så kan man rent faktisk bruge bloggen til at tjene penge under selve sin rejse. Man kan eksempelvis tage billeder fra sine rejse, og lave en anmeldelse af det hotel man bor på, eller også så kan man vælge at lave en anmeldelse af selve området, og eksempelvis henvise til et rejsebureau som man selv har gode erfaringer med eller selv bruger. På den måde kan man rent faktisk få betaling fra de rejse bureauer som man skriver om, og hvis du får en stor blog, så kan hele din rejse ende med at blive betalt af dette rejsebureau.

 

 

Aktiehandel

En anden måde at tjene penge på under din ferie, er hvis du vælger at handle med aktier. Du skal naturligvis have en stor viden omkring aktiehandel, før du begynder, så du ikke risikere at tabe penge, så du bør måske læse denne guide som hedder aktier for begyndere som kan hjælpe dig med de grundlæggende informationer. Men du har mulighed for at handle med aktier fra hele verden af, og det kræver kun at du har internet og en computer, og så er du faktisk klar. Dog skal du ikke forvente at du uden en stor indsigt og en masse held kan tjene penge på din rejse, så du bør i stedet koncentrere dig om at købe så sikkert ind og undgå at gamble med dine penge. Men hvis du bliver dygtig til at handle med aktier, så kan du faktisk ende med at kunne leve af dine investeringer, og så kan du også begynde at rejse mere, fordi du faktisk kan opsige dit job til fordel for at gå fuldtid på din aktiehandel. Det er dog de færreste der har disse muligheder, så til at starte med, så er det mere realistisk at du tjener nogle ekstra lommepenge på ferien, eller måske får dækket nogle af de omkostninger som ferien måtte have.