Studerende har ofte ikke ret mange penge på lommen, men det betyder ikke, at der ikke skal være plads til rejser i ny og næ. Drømmen om en rejse kan lettere realiseres, hvis du finder interesse i nogle af de lidt billigere destinationer. Hvis du stadig mangler penge, så kan du fordel finde rabatkoder til Primo Tours. Vi kommer her med bud på, hvilke destinationer, det eksempelvis kunne være.

 

London

Det er et sats, at vi nævner London, for du har med stor sandsynlighed allerede været der. Hvis du har, så er det endnu et besøg værd, da der er så mange forskellige attraktioner, at du næppe har set dem alle endnu. Hvis du derimod ikke har været afsted, så er det ved at være på tide. Du skal nå at opleve ”Big Ben”, ”City of London”, ”Buckingham Palace” og mange flere.

 

Polen

Vi har allerede nævnt Polen i ”De fedeste destinationer i 2018”, men vi vil gerne tillade os at nævne destinationen igen – da den simpelthen er fantastisk og billig! Du vil nødig gå glip af at opleve det smukke Warszava, som i den grad vil give dig lysten til at vende tilbage en skønne dag. Der findes mange lækre og brugbare rabatkoder til studierejser, hvis du gerne vil have mulighed for at have lidt flere penge med til shopping.

 

Budapest

Her nævnes endnu en storby. Denne storby får dog slet ikke nok opmærksomhed, selv om det er en af de smukkeste, du kan finde i Europa. Så hvis du vil prøve noget nyt og billigt, så kan du fordel vælge Budapest som din næste rejsedestination. Du kan altid gøre det billigere med grupperabat, hvis du også gerne vil rejse sammen med nogle flere. Det kan blive en oplevelse for livet, da I kan få set nogle seværdigheder, som I ikke har oplevet før.