Starter dit sabbatår efter sommerferien, og er du i tvivl om, hvad du skal bruge tiden på? Så kan vi helt sikkert anbefale et højskoleophold i udlandet. Nu skal du høre hvorfor.

 

Oplevelser

Du kan komme på udenlandsk højskole overalt i verden, både Afrika, Asien og Amerika og på den måde kan du få kendskab til helt nye kulturer, som du ikke vidste fandtes.

Med et udenlandsk højskoleophold får du udvidet din horisont og styrker dine personlige og faglige kompetencer, mens du samtidig opnår værdifuld international erfaring. Desuden kan et udenlandsk højskoleophold rykket dine grænser i eksotiske omgivelser og hjælpe dig til at komme på dit livs eventyr i trygt selskab med andre unge. Med et udenlandsk højskoleophold kombinerer du spændende udfordringer og undervisning med et eventyr i udlandet, og du får med garanti nye venner for livet, imens du lærer nye sprog og oplever verden på en helt ny måde.

Mange udenlandske højskoler ligger tæt på lokale landsbyer, hvilket giver dig mulighed for at få et helt unikt indblik i de lokale indbyggeres liv.

 

Undervisning

Derudover får du professionel undervisning, som kan styrke dine kompetencer. Alle undervisere er højt kvalificerede og tilbyder et hav af forskellige fag, som du kan deltage i. Det er de fleste steder ikke en forudsætning, at du har kendskab til fagene, og du skal blot have afsluttet en studentereksamen eller lignende for at kunne deltage. Der er normalt ingen eksamener, og du modtager et kursusbevis, når højskoleopholdet er slut, såfremt du har deltaget i undervisningen.

Samtidig får du en masse uforglemmelige rejse- og kulturoplevelser, og et ubeskriveligt og unikt sammenhold med andre danske unge. Du får kort sagt en grupperejse for unge med indhold, og et udenlandsk højskoleophold kan desuden styrke din kvote-2-ansøgning, når du skal søge ind på studie.

 

denne hjemmeside kan du desuden se anmeldelser af franske slotte og arkitektoniske bygninger i Rocky Mountain. Alt sammen nogle, du får mulighed for at se i virkeligheden, hvis du tager på et udenlandsk højskoleophold.